Mesterskap for fjordhest

Informasjonsside for Norsk, Nordisk og Europeisk Mesterskap for fjordhest

 

NM Fjordhest 15. – 20. juli 2019

NM Fjordhest 2019 arrangeres av Drammen og omegn Rideklubb på Drammen Ridesenter i Lier. Dette er fjerde gangen NM Fjordhest arrangeres på arenaen, det har også vært avholdt her i 1992, 1999 og 2014.

Drammen Ridesenter er en av Norges største stevnearenaer, her avholdes hvert år en rekke nasjonale og internasjonale stevner. Anlegget har nylig gjennomgått en storstilt renovering og kan nå skilte med nye baner, bunner og fasiliteter. De tilbyr camping på stevneplassen og åpen restaurant hele dagen.

Program:
Mandag 15. juli
Mottak og åpningsseremoni
Tirsdag 16. juli
Dressurridning LC:3, LB:5, LA:2 & FH
Onsdag 17. juli
Dressurridning LA:5, MC:1, LB:2, MB:2 & FH
Dressurkjøring Utdanning, Lett og Middels
Torsdag 18. juli
Maratonkjøring Utdanning, Lett og Middels
Knøttecup Feltritt
Fredag 19. juli
Presisjonskjøring Utdanning, Lett og Middels
Sprangridning 0,70m, 0.80m & 0,90m
Lørdag 20. juli
Sprangridning 0,60m, 0,70m, 0.80m & 0,90m
Avslutningssermoni med kåring av mestere
Viktige linker i forbindelse med NM Fjordhest:

HjemmesideFB sideFB arrangementProposisjon/påmeldingStatutter – Googlekart

Nordisk for Fjordhest 01. – 04. august 2019

Nordisk for Fjordhest 2019 arrangeres av Fjordhesten Danmark på Vilhelmsborg. Dette er fjerde gangen Nordisk arrangeres i Danmark, det har også vært avholdt her i 2001, 2007 og 2013. Vilhelmsborg ligger sør for Århus. Anlegget er verdt et besøk i seg selv. Det er også Cup Vilhelmsborg, dansk championat og hingstekåring samme helg, så anbefales en tur til Danmark for en skikkelig fjordhestweekend.

Carnet

For å reise til utlandet med hest må du legge igjen depositum for toll på grensen. Alternativt kan carnet brukes, en garanti for at hester og utstyr tas tilbake til Norge i godkjent tid. Aktivitetsutvalget tilbyr å organisere carnet mot en egenandel på 10% av carnetpris. Pris avhenger av totalsum på hester & utstyr, trolig rundt 4000,- NFL legger ut for depositum på 3500. Blir første carnet mer enn halvfullt kan vi kjøpe to (max 10 hester per carnet). Hester på samme carnet MÅ reise til samme sted og tid over grensen, begge veier! Carnet bør bestilles i juni pga fellesferie. Den som står ansvarlig for carnet må returnere det til Oslo Handelskammer innen frist, ellers tapes depositum på 3500,-.

Praktisk informasjon

Adressen er Bedervej 101 8320 Mårslet. Hester kan ankomme fra onsdag 31.07 kl 16. Det er obligatorisk dyrlegesjekk 01.08 klokka 13-15. Alle må oppstalles på stevneplassen, og det er ikke tillatt å ta hesten fra plassen før siste klasse er ferdig. To sekker spon følger med stallplass. Høy kan kjøpes. Camping er inkludert strøm og toalettfasiliteter. Annen overnatting må gjøres eksternt, se link for andre muligheter. Festmiddag arrangeres lørdag.

Påmelding

Fyll ut skjema og send til aktivitet@fjordhest.no. NFL melder alle norske ekvipasjer på til arrangøren. Påmeldingsfrist til Fjordhesten Danmark er 01. juli. Vi anbefaler å sende påmelding i god tid før fristen. Du får svar at påmelding er mottatt og OK. Hvis du ikke får svar har noe gått feil, da er du ikke påmeldt. Summen må være overført for at Danmark godkjenner påmeldingen. Betaling til IBAN: DK2476700006228501, Swift: RINGDK22.

Dersom du ikke har bestemt deg ennå, send uansett en mail til aktivitet@fjordhest.no at du tenker på å starte, da legges du til i en facebookchat for de startende der detaljer rundt reisen planlegges.

Viktige linker i forbindelse med Nordisk for Fjordhest:

Hjemmeside – FB arrangement – Proposisjon – Statutter – Kvalifikasjon – Googlekart – Overnatting

Fjordhest-NM 2019

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Nordisk for fjordhest 2019

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Artikkelarkiv for mesterskap:
Fjordhest-NM: Greinmeisterskapen i køyring

Fjordhest-NM: Greinmeisterskapen i køyring

Greinmeisterskapen i køyring byr på elegant dressur, fartsfylt maraton og spennande presisjonskøyring. Her trengs ein allsidig hest og ein kusk med full kontroll for å nå heilt til topps.

Nytt om Nordisk 2019

Nytt om Nordisk 2019

Påmeldingen til årets Nordisk mesterskap for fjordhest er nå åpen.  Nordisk for Fjordhest 2019 arrangeres av Fjordhesten Danmark på Vilhelmsborg utenfor Århus 1.-4. august. På våre mesterskapssider finner du all relevant informasjon om Nordisk mesterskap.

Påmeldinga til NM er open

Påmeldinga til NM er open

Årets NM for fjordhest vert arrangert av Drammen og omegn Rideklubb på Drammen Ridesenter i Lier 16.-20. juli. Det er no opna for påmelding til stemnet.  Dette er fjerde gong ein arrangerer Fjordhest-NM her. Sidan sist gong i 2014, har arenaen gjennomgått ei stor...