21.-23. oktober har tiden kommet for årets høstmøte. Det er lagt opp til en spennende helg med mye praktisk rettede sesjoner krydret, med lett teori. Som alltid er fremtiden til vår kjære fjordhest i fokus, samtidig som vi ønsker å gi fjordhestfolket god tid til å prate, sosialisere og utvide nettverket sitt. Møtet er i år lagt til fjordhestens Mekka Nordfjordeid, med både Nordfjord Hotell og Norsk Fjordhestsenter som arenaer.

Fredag legges det vekt på informasjon om året som har gått. Hvordan har Norsk Hestesenter opplevd det siste året? Har det blitt ført mye hopper til hingst? Hva med utstillinger, har man greid å trekke flere folk dit? Hvordan påvirker det nye norske hesteregisteret deg? Og ikke minst, hva skal egentlig til for å bli en eksteriørdommer. Har du en liten dommerspire i deg? Da kan du få høre hvordan man går frem for å bli det. Dagen avsluttes med en hyggelig middag på hotellet.

Lørdag starter vi med å videreføre fokusarbeidet på lokallag. For de som var på hingsteutstillingen var det en morsom sesjon der som ga masse fine innspill. Den ballen tas et steg videre. Så er det bare å ta på seg uteklærne, eller hallklærne om du vil. Vi trekker opp på Norsk Fjordhestsenter og bruker dagen på ulike praktiske demoer. Her vil vi se eksemplarer av rasen i alle aldre, med separate sesjoner som ser på avl og bruk av rasen, og hvordan dette går hånd i hånd. Lørdagen avsluttes selvfølgelig med en festmiddag du ikke glemmer med det første!

Søndag og avsluttende dag ønsker vi å innby til reflektering og engasjement. Både Avlsutvalg og Aktivitetsutvalg vil kort presentere status på arbeid med avlsplan og statutter og er tilgjengelige for innspill og kommentarer. Vi inviterer også til Fjordhestpanel. Styre, utvalg og eksperter innen flere felt vil være tilgjengelig for spørsmål fra salen. Kom forberedt med dine spørsmål, så skal vi svare etter beste evne. Her har du sjansen til å få svar på det du alltid har lurt på! Søndagen byr også på en liten overraskelse rettet mot fjordhestens yngste entusiaster.

Det blir lagt opp til ulike påmeldingspakker, både dagpakker med og uten overnatting, og full pakke med overnatting, faginnhold og alle måltider hele helgen. Du betaler på førehand når du melder deg på.

Meld deg på her.