Kom og bli med på en helg med mye moro med fjordhesten i fokus på Langedrag Naturpark!

Langedrag Naturpark ligger som et Soria Moria 1000 meter over havet i naturskjønne områder. Det myldrer av ville og tamme dyr og blant dem er det rundt 20 flotte fjordinger. Gründeren av stedet Langedrag, Edvin Kjell Thorson, har vært viktig for fjordhesten, og han fikk æresmedalje i Norges Fjordhestlag for sitt arbeid for rasen.

Marie Thorson Natten, Edvins barnebarn, ønsker å jobbe videre for fjordhesten og det er derfor hun har dratt i gang Barnas Fjordhestlag. Denne helgen ønsker vi at skal bli en uforglemmelig helg for deg som er glad i fjordhest!
Det vil bli rideturer, snørekjøring, kanefart, ridetimer, kos og stell av hest. I tillegg har jo Langedrag mye annet å tilby enn hest. Som for eksempel hundekjøring, revecamp, fôring av rovdyr, elg og moskus og mye annet spennende. Du kan se mer på www.langedrag.no.

På kveldene blir det peisbål, historiefortelling og sosialt samvær med andre fjordhestinteresserte. Denne helgen skal vi også legge litt planer for aktivitetene til Barnas Fjordhestlag i 2017.

Man må være 12 år for å reise uten foresatte, men familier er hjertelig velkomne. Barna må være medlem av Barnas Fjordhestlag. Ta kontakt på marie@langedrag.no for mer informasjon.

Pris: 2100 kr for barn, inkl. alle aktiviteter med hest, fullpensjon, stell og guidinger hos dyrene. 1780 kr for voksne, inkl. fullpensjon, stell og guidinger hos dyrene.