Statuttene til Nordisk og NM har vært endelige en stund og er publisert på sidene til henholdsvis Nordisk og NM. Vi jobber i skrivende stund med en infoportal om mesterskapene på hjemmesiden til NFL hvor nyhetsbrev, statutter, historikk, linker til aktuelle arrangører med mer etterhvert blir tilgjengelig på et sted.

Norgesmesterskap

Proposisjonen ble godkjent og lagt ut tidligere denne uken og påmeldingen er godt igang ifølge arrangøren. Det er allerede klasser som begynner å fylle seg, særlig i dressur, så det er lurt å melde seg på snarest mulig.

Viktige linker: NM Fjordhest 2017 på facebook :: NM Fjordhest 2017 hjemmeside :: Proposisjon HorsePro

Nordisk Mesterskap

Stevnet er ute i HorsePro og proposisjonen er snart tilgjengelig ifølge arrangør. Kvalifiseringskravene som ble publisert i nyhetsbrevet i april er gjeldende. Påmelding til individuelle klasser og mesterskap går direkte til arrangør, det er kun lagene Norges Fjordhestlag peker ut. Det er viktig at du presiserer tydelig i mailen til oss at du vil være med på lag, og hvilken gren du vil representere på laget. Vi ønsker å få en mail fra de som starter individuelt også, slik at vi vet hvor stor den norske delegasjonen er. Dette er ekstra viktig når stevnet er i utlandet og man skal sette folk i kontakt med hverandre foran reisen, men send oss gjerne en mail nå også.

Dersom du ikke er kvalifisert men ønsker å starte Nordisk, send en mail til Aktivitetsutvalget med begrunnelse og info om oppnådde resultater, så er det en mulighet for å komme med likevel. Kravene til klassene i henhold til KR må være oppfylt, det er kvalifikasjonskravene Aktivitetsutvalget har satt man kan få unntak fra etter søknad.

Norge har et mål om å stille med 3 lag. Påmeldingsfristen var i utgangspunktet 1. juni, men vi tar ut lagdeltakerne lørdag 10. juni så man har en utvidet frist til å melde seg på lagmesterskapet til da.

Viktige linker: Nordisk Fjordhest 2017 på facebook :: Nordisk Fjordhest 2017 hjemmeside

 

Både NM og Nordisk krever mye personell, så har du lyst og anledning til å bidra med noe, ta kontakt med arrangørene. Vi håper dere er godt i gang med kvalifiseringer og stevneforberedelser, og ser frem til en storslagen fjordhestfest over to uker i Østfold i sommer! Husk at du når oss på aktivitet@fjordhest.no.

Aktivitetsutvalget