Nordisk mesterskap for fjordhest er like rundt hjørnet, med åpningsseremoni på Fredriksborg Hestesportsenter 26. juli. Aktivitetsutvalget har brukt alle sommerens aktuelle stevner for å gjøre vurderinger, og har satt sammen de tre lagene som skal representere Norge.

Hvilke ekvipasjer som er tatt ut til lagene ble publisert tidlig i juni. Siden da har Annike Josefine Mikkelsen & Roselise dessverre trukket seg fra mesterskapet, Heidi Johanne Øvrebø & Fønix rykker dermed opp som lagmedlem. Vilde H. Hesthagen & Poik er satt inn som ny reserve i dressur etter at de har gjort to fine klasser i sommer på aktuelt nivå.

Det er gledelig å se at alle ekvipasjene som skal representere Norge er så sterke og flotte kandidater, de er så jevngode at vi vurderer alle tre lagene til å ha like gode muligheter til topplassering. Lagene er delt opp som følger:

Lag 1

 • Dressur: Kristin Vinsrygg/Solsidens Alar
 • Sprang: Trine Lillestøl Paulsen/Fannemels Argon
 • Kjøring: Freya Hagen/Sanders Sarek

Lag 2

 • Dressur: Marianne Haltvik/Holtenbrage
 • Sprang: Mette Lothe/Heimlunds Lieroy
 • Kjøring: Emma Nyløy/Sofin

Lag 3

 • Dressur: Heidi Johanne Øvrebø/Fønix
 • Sprang: Ingrid Modalen/Ryttergaardens Herkules
 • Kjøring: Åshild S. Magnes/Torsheims Kira

Reserver:

 • Dressur: Vilde H. Hesthagen/Poik
 • Sprang: Tone Kvaale/Rønning Gubben
 • Kjøring: Stine Anette Heier/Balder Berger

Aktivitetsutvalget ønsker alle startende lykke til og ser frem til fine dager i Østfold!