Norges Fjordhestlag og Landslaget for Dølahest inviterer alle våre medlemmer og medlemmer i Landslaget for nordlandshest/lyngshest til Høstmøte 2017.

Sted: Scandic Hafjell
Tid: 3. – 5. november

Det blir lagt opp til både en faglig teoridel og en praktisk del, inkludert noen felles økter og en rasespesifikk økt for fjordhest og dølahest. Den praktiske delen foregår på Stavsplassen som ligger ca. 15 minutter fra hotellet.

Store deler av programmet er fastsatt, men det er litt ledig plass om noen har innspill eller ønsker til program. Ta såfall kontakt med et av landslagene. Programmet vil bli publisert så snart det er klart.

Det vil bli ei lærerik og informativ helg for alle som brenner for de særnorske hesterasene. Påmeldingsinfo er rett rundt hjørnet, så følg med! Det kommer både helgepakke m/u overnatting og dagpakker.

Vel møtt!