Barnas Fjordhestlag skal ha en utstillingsaktivitet for barn og unge under Dyrsku’n i Seljord lørdag 9. september. Aktiviteten er åpen for alle. Janne Seilen og Vidar Heggheim er ansvarlige og kontaktpersoner. De som ønsker å være med møter på utstillingsplassen klokken 11. Her begynner de med å vise frem en hoppe som skal stilles på utstillingen, og vise hvordan en hest stelles og klippes for å klargjøres til mønstring. De vil også vise hvordan hesten skal leies i skritt og trav, og hvordan den stilles opp når dommerne skal se på den. De barna som ønsker kan få prøve seg. Arrangementet avsluttes ca klokken 13.

Dyrsku’n er er stort og flott arrangement med masse aktiviteter innen blant annet dyr, landbruk, mat og husflid. Trolig blir det rundt 100.000 besøkende i løpet av helgen! Det er mye spennende å se på for store og små, og det er egen Barnas Dyrsku. Det anbefales å ta en tur dit og kikke, og å få med seg BFLs aktivitet på lørdag. Mer info om øvrige aktiviteter, åpningstider, priser, veibeskrivelse etc finner du på www.dyrskun.no.

Vi sees i Seljord!