Foto: Heidi Bergsund

Mange husker nok fjorårets store publikumssuksess med fjordhester i fartsfylt sprangkonkurranse med internasjonale toppryttere på ryggen, til stormende jubel fra et fullsatt Telenor Arena.

Selvfølgelig kommer fjordhesten tilbake igjen i år, og det skjer under det KOHS kaller «The Challenge» på lørdagskvelden 14. oktober. Denne gangen utfordrer de lærere og elever til en knallhard duell mot hverandre. Hvem er best – eleven eller læremesteren?

KOHS ønsker å holde det spennende hvem som er årets deltagere, men har begynt å slippe drypp om rytterne på facebooksiden sin. Følg med i sosiale medier frem mot arrangementstart for å få vite hvem som skal entre banen på «The Challenge» på lørdag kveld under årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show.

Vi gleder oss til å se fjordingen i ny duell på KOHS, og det er ledige billetter så vi håper fjordhestfolket møter mannsterke opp på en sen lørdagskveld for å heie frem fjordhestene!

KOHS hjemmeside :: KOHS facebookside :: KOHS Youtube