Barnas Fjordhestlag og Langedrag Naturpark gjentar suksessen fra forrige vinter og arrangerer vintersamling for barn og familier i februar. Kom og bli med på en helg med mye moro og fjordhesten i fokus!

Langedrag Naturpark ligger som et Soria Moria 1000 meter over havet i naturskjønne områder. Det myldrer av ville og tamme dyr, og blant dem er det rundt 20 flotte fjordhester. Grunnleggeren av stedet Langedrag, Edvin Kjell Thorson, har vært viktig for fjordhesten og har fått æresmedalje i Norges Fjordhestlag for sitt arbeid for rasen. Marie Thorson Natten, Edvins barnebarn, ønsker å jobbe videre for fjordhesten og har derfor vært initiativtaker til Barnas Fjordhestlag, som ble opprettet i samarbeid med Norges Fjordhestlag i 2016.

Vi gjentar suksessen fra i vinter og arrangerer også i 2018 vintersamling 3.-5. februar på Langedrag. Denne helgen skal bli en uforglemmelig helg for deg som er glad i fjordhesten!

Det blir rideturer, snørekjøring, kanefart, ridetimer, kos og stell av hest. Vi blir også med på mange av de andre aktivitetene Langedrag tilbyr, som for eksempel hundekjøring, revecamp, fôring av rovdyr, elg og moskus. På kveldene blir det bål, historiefortelling og sosialt samvær med andre fjordhestinteresserte. Vi skal også legge litt planer for aktivitetene til Barnas Fjordhestlag i 2018. Familier er hjertelig velkomne, og barn fra 12 år kan delta uten foresatte. Barna må være medlem av Barnas Fjordhestlag.

Priser:

  • 2100kr for barn, inkl. alle aktiviteter med hest, full pensjon, stell og guidinger hos dyrene
  • 1780kr for voksne, inkl. full pensjon, stell og guidinger hos dyrene.

Vi ønsker alle fjordhestinteresserte barn hjertelig velkommen til en fantastisk fjordhesthelg! Ønsker du å melde deg på, eller lurer du på noe om arrangementet? Skriv en e-post til Marie på marie@langedrag.no.

Mer informasjon om Langedrag Naturpark finner du på www.langedrag.no.