Arrangørane melder i dag at årets Fjordhest-NM, som skulle vore arrangert i Førde i august, dessverre er avlyst:

«Vi må desverre melde at årets fjordhest NM avlyses.

Det gis ikke signal om at det åpnes for arrangement av Fjordhest NM sin størrelse.
Det åpnes heller ikke for å tilby oppstalling. Vi tar konsekvensen av de signalene regjeringen nå har kommet med og velger derfor å avlyse NM dette året. Det å trygge folkehelse er like viktig i vårt miljø som for resten av samfunnet.

Vi har sett fram til å ønske deg velkommen hit til Førde. Det kommer nok nye muligheter. Håper alle fortsetter å trene og gjøre sine kvalifiseringer så raskt som mulig.

Vi ser fram mot 2021, Da blir det NM i Søgne og Nordisk i Sverige. Det blir litt av en fjordhestfest. Lykke til med treninger og kvalifiseringer. Lykke til dere som står foran disse store arrangementene i 2021.

Så vil jeg takke alle dere frivillige for innsatsen i forberedelsene til årets NM, og takk til alt teknisk personell som ønsket å dele fjordhest NM med oss. Takker også dere som ønsket stands hos oss og til dere som ønsket å være sponsor.

Takk for denne gang.
Harald Løtuft (Sunnfjord Fjordhestlag), Kristine Hafstad (Førde køyre- og rideklubb), Ove Natland (Stevneleder)»

Vi i Norges Fjordhestlag takkar Sunnfjord Fjordhestlag og Førde køyre- og rideklubb for at dei ville ta på seg dette arrangementet, og syns det er veldig trist at det i år ikkje vert høve til å arrangere eit NM som garantert hadde vorte flott, med erfarne arrangørar og i vakre omgjevnader.