Styret i Norges Fjordhestlag og Sunnfjord fjordhestlag er glade for å kunne ønske velkommen til årsmøte og Høstmøte i Jølster! Har du lyst å følge årsmøtet eller høstmøtet hjemmefra? Vi ønsker å gjøre et forsøk på å dele digitalt med dere via TEAMS. Du trenger ikke å ha installert teamsapp på egen pc, bare følge lenke til oppkobling via nettleseren.

Rent praktisk vil det si at den som vil ha mulighet for å koble seg inn å følge oss må sende en epost med beskjed om dette til post@fjordhest.no, så sender vi en invitasjon til oppkobling. Vi deler det opp i to invitasjoner en for årsmøtet og en for Høstmøtet – gi beskjed om hvilken du vil delta på.

Årsmøtet vil dere kunne følge digitalt – men vi åpner ikke for spørsmål eller deltakelse i møtet for andre enn de som allerede er påmeldte som årsmøteutsendinger.
Under Høstmøtet vil noen følge med på den digitale chatten, og så langt det er mulig vil denne personen ta opp spørsmål som fremmes digitalt til dialogen i Høstmøtet.
For at du skal kunne delta med må du være medlem i Norges Fjordhestlag.