Lurer du på noe angående stattutter, kvalifikasjon eller annet rundt Fjordhest-NM?Norges Fjordhestlag inviterer til webinar om Fjordhest-NM der aktivitetsutvalget informerer og svarer på spørsmål.

Fjordhest-NM har blitt arrangert siden 1986, og består i dag av mange forskjellige klasser i dressur, sprang og kjøring. Statuttene til mesterskapet blir oppdatert jevnlig for å passe best mulig for hestene og de startende, samt for å følge gjeldende regelverk fra rytterforbundet.

Hva er nytt i statuttene for 2021? Har du hørt om den nye NM-klassen Ungrytter? Vi inviterer til webinar om Fjordhest-NM der du kan spørre aktivitetsutvalget i Norges Fjordhestlag om alt du måtte lure på om statutter, kvalifikasjon eller andre NM-relaterte ting.

Webinaret er forbeholdt medlemmer av Norges Fjordhestlag, og er gratis. Du melder deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Der kan du også skrive inn spørsmål du ønsker at skal svares på i webinaret.