Aktivitetsutvalget i Norges Fjordhestlag har fastsatt kvalifiseringskrav for Nordisk 2023, som arrangeres på Vaggeryd i Sverige 20.-23. juli.

Kvalifiseringskrav for norske ekvipasjer:
Resultatene skal være oppnådd med hesten du skal starte tidligst 01.01.2022 og før siste frist for påmelding til Nordisk Mesterskap 2023.

Dressur:Seniorer skal ri MC eller MB på D-stevne til minst 58%Juniorer skal ri LA på D-stevne til minst 55%

Sprang:Seniorer skal ri 2 runder i 0.90m på D-stevne med samlet maks 4 feil i begge grunnomgangene.Juniorer skal ri 2 runder i 0.80m på D-stevne med samlet maks 4 feil i begge grunnomgangene.

Dersom det ikke arrangeres 90 cm på D-stevner i nærheten av deg, kan man søke Aktivitetsutvalget om å få godkjent resultater fra utvida klubbstevner.

Kjøring:Seniorer skal gjennomføre 2 middels DMP med dressur til minst 58% i dressur og maks 6 feil i presisjon.Juniorer skal gjennomføre 2 lette DMP med dressur til minst 58% i dressur og maks 6 feil i presisjon.

Allround:Senior skal ri LA til over 55%, middels presisjon med maks 6 feil og en grunnomgang i 80cm med 0 feil.Junior skal ri LB til over 55%, lett presisjon med maks 6 feil og en grunnomgang i 80cm med 0 feil.

Lag:Vi ønsker å stille med 3 lag. AU gjør laguttaket ut fra de som har meldt seg på og basert på ulike kriterier, lagene tas ut så nært Nordisk som mulig for å få med flest mulig resultater fra 2023.

Vi ønsker alle våre aktive ekvipasjer en god jul, et godt nytt år og lykke til med treningsplan og kvalifisering mot neste års stevner og mesterskap!

Aktivitetsutvalget