Mesterskap for fjordhest

Informasjonsside for Norsk, Nordisk og Europeisk Mesterskap for fjordhest

 

NM Fjordhest er over for i år, gratulerer til alle deltagere

NM Fjordhest 2020 avholdes på Mo Jordbruksskole i Førde 13. – 18. juli. Hold av datoen for en ny fjordhestfest. Arrangøren har laget seg en facebookside du kan følge fremdriften i.

 NM Fjordhest 2019 ble arrangert av Drammen og omegn Rideklubb på Drammen Ridesenter i Lier. Dette er fjerde gangen NM Fjordhest arrangeres på arenaen, det har også vært avholdt her i 1992, 1999 og 2014.

Linker i forbindelse med NM Fjordhest 2019:

HjemmesideFB sideFB arrangementProposisjon/påmeldingStatutter – GooglekartResultater

Nordisk for Fjordhest 01. – 04. august 2019

Nordisk for Fjordhest 2019 arrangeres av Fjordhesten Danmark på Vilhelmsborg. Dette er fjerde gangen Nordisk arrangeres i Danmark, det har også vært avholdt her i 2001, 2007 og 2013. Vilhelmsborg ligger sør for Århus. Anlegget er verdt et besøk i seg selv. Det er også Cup Vilhelmsborg, dansk championat og hingstekåring samme helg, så anbefales en tur til Danmark for en skikkelig fjordhestweekend.

Praktisk informasjon

Adressen er Bedervej 101 8320 Mårslet. Hester kan ankomme fra onsdag 31.07 kl 16. Det er obligatorisk dyrlegesjekk 01.08 klokka 13-15. Alle må oppstalles på stevneplassen, og det er ikke tillatt å ta hesten fra plassen før siste klasse er ferdig. To sekker spon følger med stallplass. Høy kan kjøpes. Camping er inkludert strøm og toalettfasiliteter. Annen overnatting må gjøres eksternt, se link for andre muligheter. Festmiddag arrangeres lørdag.

Påmelding

Fristen er ute, NFL har meldt norske ekvipasjer på til arrangøren.

Linker i forbindelse med Nordisk for Fjordhest:

Hjemmeside – FB arrangement – Proposisjon – Statutter – Kvalifikasjon – Googlekart – Overnatting – Equipe

Fjordhest-NM 2019

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Nordisk for fjordhest 2019

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Artikkelarkiv for mesterskap:
European Championships 2020

European Championships 2020

During summer 2019 Fjord Horse International received two applications from member countries looking to host the European Championships of 2020.

Den norske troppen er klar for Nordisk

Den norske troppen er klar for Nordisk

Sytten fjordhestekvipasjer reiser denne veka til Danmark for å konkurrere for Noreg i den Nordiske meisterskapen for fjordhest, som vert arrangert på Vilhelmsborg ved Århus. 

«Sofin er verd si vekt i gull!»

«Sofin er verd si vekt i gull!»

Emma Nyløy og andrepremiehingsten Sofin reiste heim frå årets Fjordhest-NM med heile to NM-gull og ein greinmeistertittel. «Det er heilt uverkeleg!» seier den ferske Noregsmeisteren.

Resultat Fjordhest-NM

Resultat Fjordhest-NM

Årets Fjordhest-NM gjekk av stabelen 16.-20. juli på Linnesvollen i Lier. Arrangørane hausta berre godord for arrangementet, som var det største NM på mange år. Totalt 149 ekvipasjer var meldt, og alle samandraga hadde mange påmeldte.